Info over PVC ramen

Op zoek naar nieuwe ramen en deuren voor je nieuwbouw of gerenoveerde woning? Dan heb je de keuze uit houten ramen, aluminium ramen of PVC ramen. Van deze drie profieltypes blijven vooral de PVC ramen aan marktaandeel winnen. PVC ramen en deuren hebben dan ook onmiskenbare voordelen. We zetten ze de vier grootste voordelen even op een rijtje.

PVC ramen en deuren: uitstekende isolatie
Of het nu gaat om thermische of akoestische isolatie, PVC ramen en deuren scoren een stuk beter dan ramen uit aluminium. Hout haalt hetzelfde niveau maar vergt dan weer meer onderhoud. PVC profielen bestaan uit een combinatie van glasvezel en staalkabelversterking, wat de thermische en akoestische performantie sterk verbetert. Ook de eigenschappen van het materiaal zelf zorgen ervoor dat een woning met PVC ramen en deuren uitstekend isoleert.


PVC: gebruiks- en onderhoudsvriendelijk
PVC ramen staan niet alleen voor isolatie maar ook voor onderhouds- en gebruiksvriendelijkheid. Zo hoef je ze niet te schilderen! Bovendien zijn PVC ramen 100% recyclebaar. Neem daarbij dat PVC ramen de energie-efficiëntie in woningen enorm doet toenemen, en je komt uit bij een duurzaam en ecologisch product. PVC-profielen weren vuil en stof. Het volstaat ze af te wassen met een zachte spons en water, waaraan je eventueel een huishoudelijk, niet-agressief reinigingsmiddel kunt toevoegen.

Keuze uit een uitgebreid kleurenpalet
Wie beslist om zijn woning uit te rusten met PVC ramen en deuren, heeft de keuze uit een enorm kleurenpalet. Met het grote aanbod aan kleurcoatings en hoogwaardige kleurfolies ben je er zeker van dat je PVC ramen en deuren perfect aansluiten bij de stijl van je woning: van rustiek tot hypermodern, het kan allemaal! 

Prijs-kwaliteitverhouding PVC Ramen
In vergelijking met hout en aluminium bieden PVC ramen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en het is ook nog eens duurzaam én degelijk. PVC ramen en deuren hebben bovendien een positieve impact op je vaste kosten. Dankzij de betere isolatie zal je energiefactuur gevoelig dalen!


 

 

Lima ramen staat voor :


houten ramen, pvc ramen, alu ramen, hout-alu ramen, houten deuren, pvc deuren, alu deuren, hout-alu deuren, houten schuiframen, pvc schuiframen, alu schuiframen, hout-alu schuiframen, houten schuifdeuren, pvc schuifdeuren, alu schuifdeuren, hout-alu schuifdeuren, houten poorten, sectionale poorten, kantelpoorten, buitendraaiende poorten, vleugelpoorten, houten luiken, pvc luiken, alu luiken, blokramen in hout, blokramen pvc, blokramen alu, landelijke ramen, retro ramen, pastorie ramen, triple of drievoudige beglazing, isolerende beglazing, energiezuinige ramen, passief ramen, passieve ramen, FSC ramen, steellook ramen, staalimitatie ramen, retro raambeslag, 

Contacteer ons

Lima bvba
Klaverbeekstraat 1 - 9250 Waasmunster

Gsm : 0497 64 13 14
e-mail : info@lima-ramen.be

ON 811.317.797 - Reg. nr. 06.28.0.0